4 frågor

1 – ska vi dra avloppet hela vägen fram till fondhuset för att senare kunna koppla in en toalett eller stanna det åtkomligt vid utehusen? Frågan är kan det behövs en toalett i fondhuset i framtiden, om svaret är ja kanske man borde dra det med en gpng så man inte behöver knacka upp gången en gång till. Vi drar vatten hela vägen fram för att kunna göra en öppen dusch och handfat på övervåningen, det avloppet dras i tunnt rör till bambun.

2 . Bänken i köket har vi flera alternativ till, antingen gamla bjälkar, 6 cm tjocka, rustikt eller så kan be om en presupuesto för att gjuta samma bänk och ho i samma material som nu står men göra den hela vägen, vita stenar och färgad cement. Dom kan göra dom i campos men vi har ingen aning vad det kan kosta. eller något annat …

nästa fråga ang. köket är om vi ka sätta tillbaka kaklet eller inte, robusten (det lilla skafferiet till vänster om dörren in till cognacsrummet) är intakt och kaklat. allt annat kakel är borta då det var poröst, först hade vi tänkt köpa nytt likadant, 6 euro/m2 och sätta tillbaka men nu börjar vi fundera på att det är onödigt då det är ganska mycket oregelbudna vinklar och vrår men det skulle ju vara snyggt och praktiskt med åtminstone 2 rader kaklat som förut, skarv i mitten

hur bred ska spisen vara? 90 cm, 70 cm eller 60 cm ?? eller vända på frågan, hur mycket kan en spis och ugn få kosta? en snygg 60 spis kan v köpa för runt 550 euro och en snygg 90 spis med 6 gaplattor och elugn för runt 900 euros, dom ska snart börja bygga upp sektionerna i köket, därav frågan.

3 . vi återanvänder det gamla handfatet i badrummet i mellanvåningen, det blir då 2 separerade kranar, en för varmvattten och en för kallvatten som på norrby, det kan väl inte vara något problmem, alt. sätter man in en blandare och en kallvattenskran

2 reaktioner till “4 frågor

 1. 1 ja självklart
  2 ab kan inte och tror som ni och för c håller med föregående så bred som möjligt
  3 då behöver vi ingen instruktionsbok

 2. 1. Låter klokt att dra fram avloppet.
  2. a Bägge alternativen blir snyggt för bänkskivan, kör på bästa pris och hantering.
  2. b Kakel är fint, och roligt att återkoppla till ursprunget. Två rader låter bra.
  2. c Så bred som möjligt. Vår 90cm SMEG bellade 14 k. Vad kostar de i Spanien?
  3. Man tar lite varmt i ena handen, lite kallt i andra, står i förbindelse med universum. Trevligt och fint med återbruk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s