Konst på Mallorca

Konst på Mallorca

DN har skrivit en alldeles utmärkt artikel om konst- och kulturlivet på Mallis. Förutom att Palma är en av Europas utställningstätaste städer finns det hela tiden nya utställningar runt om på ön. Huset du hyr ligger alldeles nära Felanitx eget galleri som representerar flera av öns konstnärer. Utställningarna i Palma är oftast gratis, och alltid ackompanjerade av utmärkta bistroer. Hittar du bara ett av gallerierna är det enkelt att leta sig vidare, titta efter en broschyr med karta över staden med alla utställningar markerade så hittar du lätt. Läs artikeln här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s